Curs Inspector Salarii

Învață totul despre gestionarea salariilor și începe să gândești ca un adevărat expert.
5/5

Preț promo

650 lei

Program curs

Stoc epuizat

Descriere

Alătură-te celor peste 250 de profesioniști din domeniul resurselor umane care au urmat cursurile ținute de către formatorii noștri și înscrie-te la următoarea sesiune a cursului ONLINE, autorizat, de Inspector Salarii.

Acest curs este pentru tine dacă îți dorești să înveți toate aspectele salarizării, într-un mod PRACTIC având alături profesioniști de top ce rămân cu tine și după finalizarea cursului. 

Structură Curs

Iată lista completă a subiectelor pe care le vom aborda în cadrul acestui curs:

1. Calculul salariului sub toate formele:
2. Calculul contribuțiilor și a altor plăți:
3. Legislația specifică pentru:

Cursul va avea loc astfel:

Perioada curs: 04.09-15.09.2023

Cursul se va desfășura live, pe Zoom (veți primi datele de acces imediat după înscriere)

Zilele de luni si miercuri sunt dedicate cursurilor teoretice iar restul se axează pe practică îndrumată și studiu individual.

Orar

Cursul se va finaliza cu un examen constând în:

Preț

Prețul cursului include:

Bonus

Timp de 3 luni după absolvire vei primi newsletterul nostru de legislație pentru a te asigura că ești informat în timp util cu privire la orice modificare nouă ce îți poate impacta activitatea, primești modificările legislative apărute noi, modalitatea lor de interpretare și punerea în practică (VALOARE = 300 RON);

Suport continuu – timp de 2 luni vei avea acces la formatorul cu care ai făcut cursul de fiecare dată când ai nevoie de o opinie avizată sau ai orice întrebare – ne trimiți un e-mail sau un mesaj pe Whatsapp și iți răspundem în 48 de ore (VALOARE = 900 RON);

Acces la grupul cursanților noștri din social media, unde se discută spețe și probleme apărute în practică;

Participarea gratuită la 1 seminar online, la alegere, în termen de 3 luni de la promovarea cursului. (VALOARE = 200 RON)

Poți avea toate aceste bonusuri investind doar 650 de lei. 

Documente necesare pentru înscriere

Cum funcționează

Garanția cursului

Credem 100% în valoarea adăugată a acestui curs – Formatorii noștri au experiență pedagogică și excelează în domeniu resurselor umane de peste 10 ani. Toată experiența lor acumulată privind calculul salarial, plata contributiilor, recuperarea sumelor de la FNUASS și multe altele îți sunt puse la dispoziție în acest curs.

Însă înțelegem că pot apărea situații neprevăzute. Așadar venim cu o garanție suplimentară: dacă te înscrii însă, din motive obiective, nu poți participa în cadrul acestei sesiuni, îți oferim un loc în oricare din sesiunile ce vor avea loc în următoarele 6 luni.

Structura cursului se poate adapta în funcție de nevoile specifice ale fiecăruia, este un curs interactiv, bazat pe multe exemple practice, pe dezbateri și pe înțelegerea modului de interpretare a legislației. Formatorii cu experiență vastă te vor ajuta să devii un profesionist. Astfel încât, atunci când te lovești de legislație și de norme noi apărute ce se bat cap în cap vei ști cum să procedezi.

Recenzii

Peste 200 de oameni ca tine au urmat cursurile formatorii noștri și iată ce spun ei

Preț promo

650 lei

Program curs

Stoc epuizat

Înscrie-te la curs!

Înscrie-te acum și beneficiază de prețul promo și bonusul de luna aceasta.