Curs Inspector Salarii

Învață totul despre gestionarea salariilor și începe să gândești ca un adevărat expert.
5/5

Preț promo

1.050 lei

Program curs

Stoc epuizat

Descriere

Alătură-te celor peste 250 de profesioniști din domeniul resurselor umane care au urmat cursurile ținute de către formatorii noștri și înscrie-te la următoarea sesiune a cursului ONLINE, autorizat, de Inspector Salarii. Acest curs este pentru tine dacă îți dorești să activezi în departamentul de salarizare și ai nevoie să înveți toți pașii necesari în legătură cu gestionarea salarizării, într-un mod PRACTIC și având alături profesioniști de top.

Structură Curs

Iată lista completă a subiectelor pe care le vom aborda în cadrul acestui curs:

1. Calculul salariului sub toate formele:
2. Calculul contribuțiilor și a altor plăți:
3. Legislația specifică pentru:

Cursul va avea loc astfel:

Perioada curs: 07-18 noiembrie 2022

Cursul se va desfășura live, pe Zoom (veți primi datele de acces imediat după înscriere)

Prima săptămână este dedicată cursurilor teoretice iar a doua săptămână se axează pe practică îndrumată și studiu individual.

Orar

Cursul se va finaliza cu un examen constând în:

Preț

Prețul cursului include:

Bonus

Timp de 3 luni după absolvire vei primi newsletterul nostru de legislație pentru a te asigura că ești informat în timp util cu privire la orice modificare nouă ce îți poate impacta activitatea, primești modificările legislative apărute noi, modalitatea lor de interpretare și punerea în practică (VALOARE = 300 RON);

Suport continuu – timp de 2 luni vei avea acces la formatorul cu care ai făcut cursul de fiecare dată când ai nevoie de o opinie avizată sau ai orice întrebare – ne trimiți un e-mail sau un mesaj pe Whatsapp și iți răspundem în 48 de ore (VALOARE = 200 RON);

Acces la grupul cursanților noștri din social media, unde se discută spețe și probleme apărute în practică;

Participarea gratuită la 1 seminar online, la alegere, în termen de 3 luni de la promovarea cursului. (VALOARE = 200 RON)

Poți avea toate acestea la prețul promoțional de 650 lei până pe data de 01.11.2022

Documente necesare pentru înscriere

Cum funcționează

Garanția cursului

Credem 100% în valoarea adăugată a acestui curs – Formatorii noștri au experiență pedagogică și excelează în domeniu resurselor umane de peste 10 ani. Toată experiența lor acumulată privind administrarea dosarelor de personal, zecile de controale ITM, conflictele de muncă, comisiile de disciplină, instanțele judecătorești, recrutarea  și multe altele îți sunt puse la dispoziție în acest curs.

Însă înțelegem că pot apărea situații neprevăzute. Așadar venim cu o garanție suplimentară: daca te înscrii însă, din motive obiective, nu poți participa în cadrul acestei sesiuni, îți oferim un loc în oricare din sesiunile ce vor avea loc în următoarele 6 luni.

Recenzii

Peste 200 de oameni ca tine au urmat cursurile formatorii noștri și iată ce spun ei

Preț promo

1.050 lei

Program curs

Stoc epuizat

Înscrie-te la curs!

Înscrie-te acum și beneficiază de prețul promo și bonusul de luna aceasta.