Termeni si condiții

Prin accesarea/vizitarea website-ului sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate mai jos, vă rugăm să îi citiți cu atenție:

Definiții și Termeni

Site-ul https://www.prime-learning.ro/ este operat de societatea SC PRIME LEARNING SRL, cu sediul în BUCUREȘTI,  ALEEA PRAVĂȚ NR. 2, BL. Z6, SC. 1, ET. 6, AP. 42, Cod unic de inregistrare 45285226, înscrisă în Registrul Comerțului cu numărul J40/20859/2021.

Furnizor: societatea comercială SC PRIME LEARNING SRL, furnizor cursuri și semniarii de formare profesională.
Cumpărător: persoana fizică/juridică sau orice entitate care efectuează o inscriere în site.
Client – persoana fizică/juridică care are sau obtine acces la CONȚINUT prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către https://www.prime-learning.ro/ (telefonic, electronic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între https://www.prime-learning.ro/ și acesta și care necesita crearea și utilizarea unui CONT
Utilizator – orice persoana fizica/juridica inregistrata pe Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, si-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii
Site – domeniul https://www.prime-learning.ro/ și subdomeniile acestuia
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Furnizorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa un serviciu/curs de pe site.
Serviciu: orice serviciu/curs care urmeaza a fi furnizate de catre Furnizor Cumpărătorului ca urmare a comenzii
Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile serviciilor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

Politica de livrare

Cumpărătorul poate alege cursuri la care să participe, utilizând interfața https://www.prime-learning.ro/

Cumpărătorul poate accesa orice curs, din oferta disponibilă, în limita locurilor disponibile și a criteriilor de eligibilitate stabilite pentru fiecare curs în parte. Cumpărătorul se poate înscrie pentru cursuri ale căror perioade și intervale orare sunt comunicate pe site-ul https://www.prime-learning.ro/

Pentru efectuarea unei inscrieri valide pentru un curs, Cumpărătorul va trebui să furnizeze anumite date personale pe care trebuie să le completeze. În cazul în care datele furnizate sunt incomplete sau incorecte, PRIME LEARNING SRL își rezervă dreptul de a nu valida înscrierea și de a nu rezerva locul la curs.

In urma înscrierii, PRIME LEARNING SRL expediază Cumpărătorului informații suplimentare despre curs și documentele cerute pentru înscriere, precum și o factură proformă (care servește totodata  drept confirmare a rezervării locului la curs). Aceasta va fi expediată Cumpărătorului pe adresa de e-mail completată de către acesta în secțiunea formularului on-line de înscriere.

PRIME LEARNING SRL are dreptul de a modifica fără vreo notificare prealabilă data de desfășurare a cursului, trainerul precum și locația de desfășurare. Cursanții înscriși la un curs vor primi notificari pe adersa de e-mail sau prin telefon privind modificările apărute. În cazul modificării datei și dacă utilizatorul a achitat deja taxa de participare, acesta poate solicita restituirea taxei sau reprogramarea pentru un curs la o dată ulterioară.
Cursurile se pot achita prin două modalități:

Plata integrala: prin intermediul procesatorului de plăți NETOPIA Payments.

Plata în rate (transfer bancar direct): prima rata (minim 50%) la înscriere, a doua rată (diferența) după 3 luni de curs.
În cazul în care Cumpărătorul renunță la curs cu mai puțin de 3 zile lucrătoare înainte de începerea (sau după începerea cursului), Furnizorul va reține cu titlu de daune-interese, 50% din valoarea totală a cursului.
Neachitarea integrala a facturii proforme până la aceaste termene limită atrage după sine renunțarea de a participa la curs.

Desfășurarea cursurilor se realizează, în funcție de cum este specificat în anunțul de înscriere respectiv:
– online, prin intermediul aplicațiilor de videoconferință comunicate de PRIME LEARNING SRL pentru fiecare tip de curs în parte (ex. Zoom). Pentru parcurgerea unui curs online, utilizatorul declară pe propria răspundere că are acces la internet și la mijloacele electronice necesare parcurgerii pregătirii teoretice în sistem „online”, fiind în sarcina să dețină mijloacele electronice (PC, camera web, microfon) și de conectare (conexiune stabilă la Internet) 

Politica de anulare

Dacă Cumpărătorul achită taxa de participare (integral sau parțial) și ulterior, din orice fel de considerente, nu mai dorește sau nu mai poate să participe, acesta poate solicita și primi returnarea sumelor achitate în următoarele condiții:
-rambursare integrală, daca renunțarea este comunicată în scris către PRIME LEARNING SRL cu cel putin 15 zile înainte de data începerii cursului.
-rambursarea 50% din valoarea totală a cursului, în cazul plăților complete, dacă renunțarea este comunicată în scris către PRIME LEARNING SRL cu cel puțin 3 zile lucrătoare înainte de data începerii cursului.
PRIME LEARNING SRL, va returna în termen de 14 zile sumele prevăzute mai sus în contul bancar indicat de Cumpărător numai dupa ce acesta a consimțit datele pentru realizarea transferului prin completarea unui formular de returnare, ce va fi comunicat de către Furnizor Cumpărătorului. 

In cazul plăților online, Furnizorul nu este / nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de catre banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acțiune o poarta numai Cumpărătorul.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete și adevarate la data plasării Comenzii.

Prin finalizarea Comenzii, Cumparatorul consimte că Furnizorul poate să il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Furnizor, în orice situație în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

Furnizorul poate anula Comanda efectuata de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fară ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese în urmatoarele cazuri:

– neacceptarea de catre banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
– invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de PRIME LEARNING SRL, în cazul plății online;
– datele furnizate de catre Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;

Cumpărătorul va avea întotdeauna dreptul de a delega o alta persoană pentru a participa la curs, respectând criteriile de eligibilitate, fără să achite vreo taxă suplimentară și cu singura condiție de a anunța în scris PRIME LEARNING SRL cu cel puțin 24 de ore înainte de data de începere a cursului.

Toate tarifele aferente serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și nu includ T.V.A.

Drepturi de proprietate intelectuală

Drepturile de autor asupra acestui website aparţin PRIME LEARNINGSRL şi se află sub protecţia legilor române şi internaţionale în materie. Toate drepturile rezervate. Folosirea serviciilor oferite de către https://www.prime-learning.ro/ presupune acceptarea în totalitate a termenilor şi condiţiilor expuse aici.

Termenii şi condiţiile acestor servicii pot fi schimbate în orice moment de către furnizor, fără notificarea prealabilă a utilizatorului.

Acest website, în întreg sau în parte, nu poate fi reprodus, duplicat, copiat, vizitat sau exploatat în orice fel în scop comercial fără acordul expres scris al   PRIME LEARNING SRL.

Disclaimer

Orice utilizator care vizitează acest website o face pe propriul său risc. Materialele şi informaţiile conţinute în acest website sunt furnizate în scop de informare generală.

PRIME LEARNING SRL nu garantează în nici un fel:
(a) acurateţea sau caracterul complet al informaţiei sau al materialelor cuprinse în acest website (incluzând erori faptice, tipografice şi tehnice);
(b) disponibilitatea spre folosire a oricăror mărci, creaţii sau materiale aflate sub protecţia drepturilor de proprietate intelectuală şi aparţinând unor terţi;
(c) prezenţa sau absenţa oricăror viruşi pe care terţe părţi îi pot ataşa acestui website fără cunoştinţa sau acordul PRIME LEARNING SRL;
(d) orice software care poate fi descărcat, copiat sau folosit în orice fel pe acest website; sau
(e) utilitatea conţinutului acestui website, în întreg sau în parte.

Pentru întrebări, informații sau nelămuriri, vă stăm la dispoziție.

Coșul meu

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter-ul Prime Learning pentru a te asigura că ești informat in timp util cu privire la orice modificare legislativă ce îți poate impacta activitatea. În plus, vei primi informații exclusive despre cursurile noastre.

Va fi utilizat în conformitate cu Politica de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.