Curs Resurse Umane

Acumulează cunoștințele unui expert și devino un profesionist în doar 6 luni.

5/5

Preț Promo

3.200 lei

Stoc epuizat

Descriere

Aveți ocazia să participați la cursul de Referent Resurse Umane pe NOUL standard ocupațional. Prime Learning este printre primele 3 centre de formare profesioanală pentru adulți, ce are autorizarea să predea cursul cu denumirea nouă, și cu noul cod RO/04/0413/240.

Acest curs este pentru tine dacă îți dorești să excelezi în domeniul resurselor umane și vrei să stăpânești legislația și secretele practice rapid. În doar 6 luni vei acumula experința și vei sedimenta informația complexă, pe care altfel ai fi dobândit-o în 5 ani de practică.

Structură Curs

Ce vei învăța și ce vei ști să faci practic pe parcursul celor 6 luni de curs

1. Administrarea și redactarea documentelor legale obligatorii
2. Specificațiile salariale și calcularea acestora
3. Îmbunătățirea relației cu Inspectoratul Teritorial de Muncă
4. Operarea în Programul Revisal
5. Organizarea și crearea unei culture organizaționale corecte
6. Bonus

Cursul va avea loc astfel:

Ne vedem live, pe Zoom (veți primi datele de acces imediat după înscriere)
Pe parcursul celor 6 luni formatorii vă stau la dispoziție pe o platformă de social media, e-mail și whatapp pentru orice întrebare.

Cursul se va finaliza cu un examen constând în:

Preț

Prețul cursului include:

Bonus

O recomandare personalizată oferită și semnată de către conducerea Prime Learning și de către formator, pentru a-i arăta viitorului angajator calitățile și cunoștințele dobândite în domeniu;

Timp de 8 luni după absolvire vei primi newsletterul nostru de legislație pentru a te asigura că ești informat în timp util cu privire la orice modificare nouă ce îți poate impacta activitatea, primești modificările legislative apărute noi, modalitatea lor de interpretare și punerea în practică (VALOARE = 800 RON);

Suport continuu – timp de 6 luni vei avea acces la formatorul cu care ai făcut cursul de fiecare dată când ai nevoie de o opinie avizată sau ai orice întrebare – ne trimiți un e-mail sau un mesaj pe WhatsUp și îți răspundem în 48 de ore (VALOARE = 600 RON);

Acces la grupul cursanților noștri din social media, unde se discută spețe și probleme apărute în practică;

Participarea gratuită la 1 seminar online, la alegere, în termen de 3 luni de la promovarea cursului. (VALOARE = 200 RON)

Poți avea toate acestea la prețul promoțional de 2200 lei până pe data de 19.09.2022

Documente necesare pentru înscriere

Cum funcționează

Garanția cursului

Formatorii noștri au experiența pedagogica și excelează în domeniul resurselor umane de peste 10 ani atât pe funcții de conducere cât și pe funcții de execuție atât în societăți comerciale cât și în multinaționale și instituții publice.

Toată experiența lor acumulată privind administrarea dosarelor de personal, zecile de controale ITM, conflictele de muncă, comisiile de disciplină, instanțele judecătorești, recrutarea și multe altele îți sunt puse la dispoziție în acest curs complet.

Structura cursului se poate adapta în funcție de nevoile specifice ale fiecăruia, este un curs interactiv, bazat pe multe exemple practice, pe dezbateri și pe înțelegerea modului de interpretare a legislației. Formatorii cu experiență vastă te vor ajuta să devii un profesionist. Astfel încât, atunci când te lovești de legislație și de norme noi apărute ce se bat cap în cap vei ști cum să procedezi.

Recenzii

Peste 200 de oameni ca tine au urmat cursurile formatorii noștri și iată ce spun ei

Preț Promo

3.200 lei

Stoc epuizat

Înscrie-te la curs!

Înscrie-te acum și beneficiază de prețul promo și bonusul de luna aceasta.