Seminarii Online

Vino alături de noi și descoperă seminariile Prime Learning.

Vei învăța: modalitatea programării colective/individuale, care este minimul de zile lucrătoare de concediu legal, efectuarea concediului în natura, rechemarea, calculul indemnizației și modalitatea de compensare a zilelor neefectuate.
Vei învăța cum sa aplici corect legislația, cum sa creezi o procedura clara și ușor de aplicat, cum sa întocmești toate documentele necesare unui dosar de cercetare disciplinara și cum sa stabilești abaterilor disciplinare specifice activității și sancțiunile aplicabile.
Vom discuta despre cazurile legale în care poate fi încheiat un contract individual de muncă pe durată determinată, despre durata unui C.I.M., posibilitatea prelungirii, perioada de probă și modalitățile de încetare.
Vei învăța: cum sa înregistrezi angajatorului, salariatul și un C.I.M, când și cum se fac corecțiile/modificările, cum operezi suspendarea, încetarea suspendării, încetarea C.I.M. și cazurile de radiere, cum generezi rapoarte și cum salvezi baza de date.
Vei învăța: legislația specifica, pașii obligatorii de efectuat în cazul unei salariate însărcinate/care a născut recent/salariata care alăptează, diferența dintre luna celuilalt părinte și concediu paternal, tipurile de concediu medical și specificațiile acestora, întocmirea documentelor pentru suspendarea C.I.M. pentru creșterea și îngrijirea copilului și completarea documentelor pentru stimulentul de inserție.
Vei învăța: care este stagiul de cotizare minim pentru plata medicalului, care sunt concediile medicale ce nu se impozitează, modalitatea de aplicare a CAS, CASS și a deducerii, cum sa completezi concediile medicale fără ajutorul programului de salarizare și care sunt pașii pentru recuperare a banilor de la FNUASS.

Vrei să îți asiguri un loc la viitoarele seminarii?

Înscrie-te la newsletter pentru a fi la curent cu toate noutățile!

Coșul meu

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter-ul Prime Learning pentru a te asigura că ești informat in timp util cu privire la orice modificare legislativă ce îți poate impacta activitatea. În plus, vei primi informații exclusive despre cursurile noastre.

Va fi utilizat în conformitate cu Politica de confidențialitate

Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.